23 november 2010

Harry Potter and the Deadly Hollows

I söndags var vi lite trötta efter balen och tog det lugnt hemma. Ville sedan i alla fall hitta på något och bestämde oss för att gå på bio och se den senaste och nästsista Harry Potterfilmen. Med oss följde Fredriks kompis Harrison från Australien, som bor i samma condo som vi. Storebror Jakob kunde inte följa med för han var barnvakt åt sin lillebror Max.

Vi åkte till Midvalley Megamall för att se om vi kunde få biljetter till Gold Class klockan två, men det var redan utsålt. Gick då över till Garden och de hade biljetter till klockan kvart över tre. Detta var dock en annan salong som senare visade sig vara helt iskall och här gick det inte att låna några filtar. Michi var tvungen att gå och köpa sig en tröja!

Eftersom filmen började en timme senare än beräknat gick med killarna till T.G.I.F och åt lunch. Harrison var helt överlycklig för hans mamma tycker det är för amerikanskt och vill inte gå dit :) Nu fick han en hög med kycklingfajitas och var jätteglad och åt glatt upp allt.
Filmen var lång, drygt två timmar, och lite mindre handling än de övriga filmerna. Michi tyckte inte att han förstod någonting. Då log jag och Fredrik och påminde honom om att han sovit sig igenom det mesta av de första sex filmerna... Så kan det gå när man sitter i en skön fåtölj och gosar ner sig under en filt.
På kvällen blev det middag hemma hos Lotta och Magnus då Soft Touch nu fått besök av Sohail från Pakistan. Imorgon kommer Bati och hans bror hit också och alla skall bo uppe på Wedgewood.
Orkade inte springa idag, så det får bli imorgon istället.