05 juli 2014

Poängpromenad och grillkväll

En av Rörtångens årliga festiviteter - poängpromenaden - gick av stapeln idag. Fredrik hade fått hit Elliot, Lisa och Ida så jag gick runt med dem. Grenarna är allt från att kasta boll på en pyramid av burkar till att kasta pil på falukorv. Åtta stationer totalt. Man kan väl säga att man behöver mer tur än skicklighet.



Hemma blev det sedan hårda strider i kubb på gräsmattan.



Fram på eftermiddag kom sedan Michi tillbaka och vi gick senare ner till grillningen på lekplatsen. Här fick Michi ställa upp med Karin S, som nu är ordförande i Rörtångsföreningen och hade gjort ett fantastiskt bra jobb med att fixa dagen!



Vi satt på en filt på gräsmattan - i helt fel ände visade det sig. Precis bakom oss började nämligen äggkastningen. Vi klarade oss dock utan att få något ägg i huvudet...




Anders hade åkt med Michi ut idag och var med oss och grillade.




Det är väldigt roligt med dessa tillfällen som föreningen ordnar. Man träffar alla kompisar och det blev mycket prat intill sena natten.




Efter att ha avslutat uppe hos en granne kom vi inte hem förrän klockan var två. Fredrik och hans kompisar hade till och med somnat före oss!