23 februari 2021

Bedrövligt dåligt med vaccin i Västra Götaland

Varje tisdagsmorgon börar med spanskalektion. Nu har vi äntligen kommit in på dåtid och det gäller att börja träna igen på alla böjningar av regelbundna och oreglebundna verb.


Efter några timmars jobb bar det av upp på berget. Tunga ben idag efter löpningen igår.


Vi tog en liten extra sväng när vi kom ner. En restaurang nära oss erbjuder laksa för 2 rm. Man behöver inte mycket pengar för att klara sig här.


Gick ner och kollade hur det gick med klippningen av fältet och fick fin bild på vårt hus.


Två dagar tog det att klippa allt. Måste vara hur varmt som helst. Det blir i alla fall väldigt fint.


Anna skickade nya riktlinjer från England och hur de tänker med lockdown. Spännande att se!


Anna och Erik skålade då hon nu ligger etta på listan för Gartner Business Services, divisionen hon jobbar inom. Hon har länge legat tvåa, men nu äntligen gått upp till första platsen i världen. Verkligen värt att fira!


Just nu väntar vi på att pappa ska få besked om när han kan få vaccinet. Lerums kommun sade tidigare att de skulle börja med 85 och uppåt som i måndags, men nu har de skjutit fram det en vecka. Pappa pratade med dem och de lät till och med osäkra om det datumet. Alltså det verkar ju fungera hur dåligt som helst. I England har man nu vaccinerat 15 miljoner, dvs en fjärdedel av UKs befolkning. Mer än hela Sverige... Tydligen ligger Västra Götaland längst ner på listan i Sverige och Lerum ligger trea från botten med 0,66% vaccinerade, dvs cirka 250 personer. Imponerad... eller inte!