26 februari 2022

Äntligen helg

Idag börjar vi med att säga grattis till min fina och supersnygga faster som fyllde 80. Man kan ju bara hoppas på de generna. Vi ringde henne idag så att vi kunde gratulera personligen nu när vi inte är hemma.

Nu skall vi gå igenom rum för rum och skåp för skåp. Thelma hade plockat ur det röda skåpet igår kväll och det var många spännande saker som kom fram. Det är väl det svåra när jag inte lägger undan saker själv.


Till exempel hade vi jättefina glöggmuggar. Thelma har väl inte vetat exakt vad de var till och har stuvat ner dem i en låda under hyllorna i skåpet så de var omöjliga att se. Ha ha ha! Nu får de åka med till London.


Efter frukosten åkte vi bort till Almaspuri där vi träffade Neesha, gardintjejen igen. Så otroligt gullig tjej som fattade direkt vad vi var ute efter. Jag nämnde bara svensk, skandinavisk stil osv sist och vips som linnetyger fram. Tala om att vara bra på sitt yrke. Idag var det bara en komplettering som skulle göras. Thelma är så glad för köket. Hennes min när hon öppnade ett skåp och hittade ett inbyggt kylskåp var obetalbar. Det hade hon aldrig sett tidigare. Hon måste undrat var kylen var...!


Michi och jag tog sedan rundan runt Sri Hartamas. Vi hamnade mitt i ett ösregn.


På kvällen blev det middag med våra goda vänner Anna och Andy. Vi fick också träffa Riccardo, ägaren till Bottega där vi åt middag. Vilken karaktär. Dessutom är han god vän med Lorenzo, som vi känner på Langkawi och som där driver Gallo Nero. Liten värld.


Andy tog ett par kort på mig och Anna som blev riktigt bra. Jag tycker sällan jag blir bra på kort, men de här var riktigt fina. 



Kvällen avslutades hemma hos Anna och Andy och vi landade hemma i Hijauan först framåt halvtre. Imorgon blir det sovmorgon!