05 augusti 2021

Erik firar födelsedag

Var fräck nog att fota lite inne i huset i Kimbolton. De hade två väldigt roliga tavlor med deras respektive förfäder. En kul idé som skulle vara fin att ha!


Här är entrén i deras hus. man kan förstå att det varit ett hyreshus en gång med rum uppe och åt sidorna. Hela huset var väldigt brittiskt och man förvånas över hur självklart alla går in med skor på heltäckningsmattorna. Tänk när det är höst och ruggigt.


Till frukosten fick vi juice med rödbeta, morot, ingefära och äpple. Det kändes väldigt nyttigt... och gott!


Vi satt ute i värmen och njöt av solen. Katie hade åkt upp redan klockan sex till en av sönerna för att passa barnbarnet så vi fick ett par timmar själva med Jonathan.


Fotade gatan utanför deras hus innan vi åkte mot stationen. Det kändes nästan som om vi var i Frankrike.



När vi tre tåg senare kom till Maidenhead kom jag äntligen ihåg att fota den här lilla statyn. En man som sitter bekvämt och läser. Roligt när de dekorerar lite.


På kvällen var vi hembjudna till Anna och Erik för att fira Eriks födelsedag. I år fyller han 29.



Trots att det regnade rätt bra, vilket det gjort här i många dagar nu, så var Erik ute och grillade. Våra grannar, Amy och Ruman som Anna och Erik lärde känna när de bodde i vår lägenhet de första månaderna, var också bjudna.



Det inträffade en liten rolig sak när Anna tände de sprakande ljusen på Eriks bakelser - brandlarmet gick. Det tjöt hur högt som helst en bra stund. Tack och lov gick inte deras sprinklers igång...


Så mysigt att ha dem så nära! Vi saknar Fredrik, men han har en välbehövlig semester!