20 augusti 2014

Med Marika på äventyr

Fick köra Fredrik till skolan idag för efteråt skulle jag direkt till Perodua och serva hans bil, service nr 2. Det var fortfarande lika fantastiskt här. När jag satt och väntade på att bilen skulle bli klar kom det ut en kvinna bärande på en bricka med te och kaffe till alla i väntrummet!!!


På vägen hem var jag på skolan och betalade Fredriks skolavgift för denna näst sista termin, fixade en sticker till hans bil så att han kan fortsätta köra in och parkera på skolan, var på Verve Suites och fixade ett par mindre ärenden och sedan äntligen hem för att träffa Marika. Hon ville ha lite hjälp med att hitta en bra lampaffär så vi åkte iväg till Kota Damansara. Väl klara där åkte vi till en möbelaffär som hon kände till och som var riktigt bra, Thamesa.


Vi passade också på att besöka Ikea. Såg ett par enkla barstolar där. Vi letar ju till vår lilla bar på Langkawi men vill nog gärna ha i trä.


Efter en lunch på Absolute Thai åkte vi sedan hemåt igen efter en jätterolig dag fullspäckad med aktiviteter. Det är så roligt att de har kommit tillbaka hit!!!