06 december 2013

En lycklig Björn och en kväll med Mathias och grannar

Så här startar vanligtvis mina morgnar. Jag sätter på datorn och vips är Anna där. I London är det då dags för henne att gå och lägga sig - dagen innan. Skumt. Skrattade gott i morse när hon hade med lilla Ilen, kaninen hon fick av min mamma när hon föddes. Den hänger med fortfarande.


På förmiddagen fick vi möjlighet att gå och titta på Verve Suites nya lägenheter som nu står färdiga. Här var det en etta i block D...


... med egen pool. De har så otroligt fräcka lägenheter. Nu är Verve Suites i princip färdigbyggt och de börjar inreda för det lilla shoppingcentret som ska vara framför. Det blir bekvämt om det kommer någon liten restaurang eller 7-11.


Var i 1 Utama idag och nu har de öppnat Asiens första Hamleys, den anrika leksaksaffären i London. Passar ju bra med en ny liten kusin i släkten :)


Fredriks kompis Björn bor ju hos oss nu och han kör karting och är riktigt duktig. Nu hade han vunnit mästerskapen här i KL. När han fick höra att Fredriks "farbror" är Stanley Dickens och har vunnit Le Mans blev han helt galen. Vi kontaktade då Angelika och Stanley för att fråga om Stanley hade kvar några kort från när han körde och om han kunde skriva en autograf till Björn och någon vecka senare fick vi det med posten. Jag åkte ner till Chinatown och lät rama in det och igår fick Björn det. Han blev så otroligt glad så det blev väldigt lyckat. Här fick han posera med den inramade bilden.


På kvällen kom Mathias från kontoret över på middag. Han har snart varit här ett år och den 1 januari kommer han att åka hem till Sverige igen så vi hade en liten hejdå-middag. Michi åker ju på söndag så nu fick de tacka varandra för denna gången.


Samma kväll var det lite party för Duro och Lauren. Pattu hade ordnat hemma hos sig så att vi, Thivanka och Mela, Pattu och Sunandheni samt Duro och Lauren skulle komma. Jag var lite seg men när jag hörde att alla fruar skulle med så gick jag också. När vi kom upp vid tiotiden så var dock Melo hemma med influensa, Sunandheni hade lagt sig med migrän och Lauren hade somnat när hon nattade Max. Vilket partygäng :) Jag fick ett par timmar med fyra trevliga män i alla fall, men när de bestämde sig för att dra ut på stan så gick jag hem och lade mig istället. För Duro och Lauren bär det nu av till Jakarta.