17 februari 2020

Skiddag nummer två med ännu en festmiddag

När vi vaknade i morse hörde vi ljudet av snöröjningsmaskiner. Det hade snöat säkert 30 centimeter. Igår var det lite isigt i vissa backar. Ingen risk för det nu.




Det blev en snabb frukost och sedan ut i backarna.


Jag var tvungen att åka ut vid sidan av backen och skidor och pjäxor bara försvann ner i snön. 


Det är så lite folk i backarna. Här ser man inte en enda människa. Man kan svänga och susa ner bäst man vill utan att behöva se sig för alls.


Vi fick hjälp av en vänlig man i en backe så att vi kunde vara med på kort båda två.


Vi lyckades få till ett i liften - livrädd att tappa vantar eller stavar :) 



Vid strax efter tre var vi bra kalla och åkte in för att värma oss. Det blev en stund på rummet innan middagen. Coronaviruset uppdaterades igen. Får se hur långt det kommer att ta oss. Mer och mer ekonomiska rapporter kommer som inte ser bra ut. Man manar till försiktighet på börserna. 


Även idag blev vi bjudna på en fantastisk middag. Idag var det för de med guld och platinumkort, återkommande gäster. Vi har silver, men blev bjudna ändå :) 


Först buffet med sushi, anklever, krabba och annat gott. Detta följdes av ett sashimifat. 



Spännande väntan på huvudrätten sedan. Vi skrattade åt den asiatiska kulturen. När vi nu blev inbjudna så klädde vi upp oss. Jag med klänning och Michi med snygg skjorta. Asiaterna vid bordet brevid satt i träningskläder, som om de kom direkt från skidåkningen. Man undrar ibland... 


Så fick vi in varmrätten bestående av både wagyu och hummer. Tala om att vi blir bortskämda. 
  

Club Med känns rätt tomt. Det brukar alltid vara väldigt svårt att få plats till showerna och här är det helt tomt nästan, bara fem minuter innan det börjar... 


Det blev en fantastisk kväll och vi får tacka vår lyckliga stjärna att vi lyckas bli inbjudna till så fina middagar. Bra att vara återkommande gäst!!