22 april 2016

Tjejresa till Bangkok

Vaknade på morgonen och hade fått ett foto från Michi. Nu har de börjat bygga på Langkawi och det är diskbänken som skall på plats. Sista rycket nu för detta projektet.


Själv satte jag mig i en taxi tillsammans med Marika och åkte ut till KLIA 2 där vi mötte Pia. Nu skulle det bli tjejresa till Bangkok. Så kul!


Vi checkade in på Bangkok Mansion som låg mitt i Chinatown. Ett litet boutique-hotell som var hur charmigt som helst!




Vi gav oss sedan ut på stan och åkte mot Silom Village där Jinny finns som säljer snygga handväskor i läder. Jag gillar ju roliga skyltar och skrattade gott åt företagsnamnet nedan: Creative accounting... Vet inte hur förtroendeingivande det lät.



Väl framme behövde vi besöka en bankomat för att få ut lite baht och den här var väl en av de högsta jag sett. Undrar hur det tänkte...


Innan shoppingen kom igång blev det god thailunch på torget.


Efter shoppingen blev det sedan en kall öl på en uteservering innan vi åkte tillbaka till hotellet. En Bangkok-Swea, Maria Mellbom, tipsade sedan om en restaurang där vi skulle träffas för middag. För att åka dit åkte vi genom Chinatown och snirklade mellan massor av restauranger och fruktstånd.



Restaurangen var fräck och maten var jättegod, men de hade ett thailändskt band som spelade traditionell musik på bottenvåningen med styrka 100 decibel så det gick knappt att prata.


Hittade en liten rolig rubrik på matsedeln. Låter spännande...


Efter middagen gick vi vidare till T.O.T, en bar på gatan lite längre bort. Förkortningen stod för Teens of Thailand. Precis när vi skulle gå in kom det ut två killar i Fredriks ålder så vi undrade om vi verkligen gick rätt, men väl inne var det blandad publik.


De hade egen knorr på drinkarna och det fanns bland annat gin och tonic med lavendel. Vi tog olika drinkar allihop så vi kunde testa alla.


Det blev en riktigt trevlig kväll och verkligen kul att träffa Maria igen!