10 januari 2023

Anna- och Plutomys

Det öser ner regn varje dag så det är inte jättehärligt att gå ut. När jag packade upp det sista och städade i ett par garderober hittade jag både regnbyxor och en poncho. De lär komma väl till pass! Skulle behöva ett par gummistövlar också.


Erik har åkt till Dublin på resa med jobbet och Anna hade hur mycket möten som helst så jag gick och hämtade "det svarta monstret" så att vi kunde gå på en långpromenad igen. Skönt att kunna hjälpa till lite. Han är ju så mysig. Fick mig en kaffe tillsammans med Anna efteråt.


Tänkte ringa NHS för att kolla upp om våra covidsprutor på eftermiddagen, men när jag kom hem och tömde brevlådan hade både jag och Michi fått brev från dem att vi nu kunde boka in tid. Jag har nu bokat in mig lördag morgon och Michi är inbokad den 28 januari. Det blev en skön eftermiddag med lite pusslande och läsning.


På kvällen var jag hembjuden till Anna på middag och vi tittade även på en film om Mahaila Jackson. Uppskattar all tid vi får tillsammans när vi väl är på plats i England.