14 april 2023

Till Langkawi och Shadow

Packade upp alla våra koraller från Maldiverna idag. De är så otroligt fina i färgerna. Man fick lov att ta med sådana som låg uppspolade på stranden. De små, lite runda, användes tidigare som valuta.


Klockan elva flög Thelma och jag upp till Langkawi. Hon skall sedan stanna ända till den 25 april. Nästa helg är det Hari Raya, det vill säga slutet på Ramadan, och hon får upp lite vänner. När vi kom till huset fanns inte Shadow på plats. Man hinner alltid bli lite orolig.


Efter någon timme kom han lufsades in i trädgården. Man blir lika lycklig varje gång.


Michi skulle flyga upp vid sextiden med samma plan som Anna och Andy. När han lämnade kontoret glömde han sin ena väska, den med passet och biljetten. Som tur var kom han på det innan han hoppade på tåget. Han hade dock gått lite sent och skulle knappt hinna med flyget om han missade tåget. Med åtta minuters marginal sprang han tillbaka till kontoret, upp med hissen, fick tag i väskan, ner igen och var tillbaka med sekunder tillgodo. Det var väldigt skönt att få den här bilden från flygplatsen!


På kvällen när alla hade landat så åkte vi ner till Cactus för att äta middag. Det var första gången för Anna och Andy.


Denna gång beställde vi in lite nya rätter vilket var roligt, annars tar vi nästan alltid samma. Anna och Andy hade med sig födelsedagspresenter upp, mer än en månad innan min födelsedag, men vi hinner ju inte ses innan. Så gulligt!