26 december 2015

Annandagen med "En man som heter Ove"

Fullt program idag. Vi började dagen med att efter frukost åka och hämta Bärbel och sedan åka vidare hem till Anders för lite fika. Det blev ett litet foto också med tre generationer på bild.




VI åkte sedan vidare till Bergakungen där det var dags för bio som Michi fått i julklapp. Vi såg "En man som heter Ove". Vilken otroligt fin och bra film. Det var allt från gapskratt till förstulna snyftningar inne i salongen. Innan filmen börjat hade vi satt oss och ställt drickor i drickhållarna på stolarna. Så kom tre personer som skulle förbi och vi reste oss och gick ut ur raden. Då lyckades den första personen riva ner min dricka så hela golvet var en sjö och ingen dricka kvar. De rörde inte en min utan bara fortsatte in och satte sig. Michi gick efter och sade till, men ingen reaktion. Till slut reste sig en kvinna och föreslog att vi skuklle ta min mugg, som legat på golvet, och gå och hämta ny dricka. Ibland undrar man över hur folk är funtade... Filmen var i alla fall helt fantastisk!!!


Anna skulle träffa lite kompisar sedan på eftermiddagen och Michi skulle till en kompis för att kolla en Frölundamatch. Själv satte jag mig i soffan och fortsatte på Annas halsduk. Det var stickor 10 så det gick undan och när den var nästan två meter lång så var den klar. Den blev väldigt gosig!


Anna nästan försvann i den...




Kvällen avslutades framför vinterns första brasa. Kul att vi hann med en i alla fall.