09 mars 2012

Med Gunilla på tjejdag

En av mina goa kompisar från Göteborg, Gunilla, skall ju snart flytta till Bangalore och går just nu bara i väntans tider - ja, på ett visum alltså. Vi var hemma hos henne och Lars häromkvällen, men idag, den 5 mars, ville vi ta hand om henne bara ett gäng tjejer. Vi blev sex stycken totalt som lurade med henne på lunch på Sasso Rosso: Jeanette, Nasha, Claudia, Maria, Helen och jag.


Vi skrattade gott när vi tog in vin till lunchen, dels för att det är en sådan sak som alla hemma tror att man gör varje dag som expatfru och det händer kanske tre gånger om året, dels för att glasen var så gigantiska så när vi delat på en flaska var det som lite bottenskyla i glasen :)



Det blev en god lunch. De hade en färdig meny med tre rätter för 48 rm och det blev grekisk sallad, kyckling med grönpepparsås och broccoli samt en creme brulé.



Gunilla verkade tycka det var roligt att komma med oss ut. Det är väl alltid blandade känslor när man inte vet vad som skall hända. Är det bara lunch eller skall de hitta på mer tokigheter?



Efter lunchen kunde tyvärr inte alla följa med vidare, men Jeanette, Nasha, Gunilla och jag åkte till Boudoir i Bangsar Village 2 och fixade naglarna. En riktigt sann hemmafrudag :)




Det är obeskrivligt skönt ibland och bara bli ompysslad. Njutning på hög nivå!



Efter att ha blivit väldigt snygga var det dags att säga hejdå och åka hem till sig. Jag åkte på kvällen upp till Bodytone och körde ett Step Up-pass. Jobbigt som tusan, men det är väl det som är meningen...