02 december 2021

Dags att gå på gym igen

Vaknade till en fantastisk soluppgång här i Maidenhead. Det var någon minusgrad och allt bara gnistrade. Hur fint som helst.


Hade genomgång med Thelma och Nasrul idag och de skall börja med golvet på gästtoaletten samt det mindre badrummet i nästa vecka. Signature Kitchen kan inte göra lådor till badrummet så det får bli skåp. Nu orkar jag inte leta mer. Får hitta någon enhet så att man kan ha två hyllor i skåpet och få plats med lite mer.


Med allt prat om covid och nya varianter så gäller det att hålla sig frisk. Nu blir det shots med både ingefära och gurkmeja för att hålla immunförsvaret uppe.


Jag gick över till Anna och Erik en sväng och fick se deras nya skåp. Det är enormt, men blev riktigt bra.


Efteråt gick jag iväg till Annas träningsställe och träffade Mark Hine som är hennes personlige tränare. Idag hade jag första gången av totalt sex gånger. Det var ju roligt att han sade att han nu förstod varför Anna är så stark. Någon att brås på :) Michi är duktig hemma också och sticker iväg till gymmet i Partille. 


Det blev en lika fin solnedgång på kvällen. 


Anna var iväg med Nur på musikal och jag passade Pluto när Erik skulle iväg och träna. Pluto kan såklart vara själv några timmar, men det är rätt mysigt att ha honom här.


Han är för rolig. När man kommer från hissen och skall gå in i korridoren till vår lägenhet så måste man öppna en dörr. Han har lärt sig att sätta sig ner och vänta tills man öppnat den innan han springer iväg till lägenheten.


Strax innan åtta lämnade jag över honom till Erik igen och det blev sedan middag och lite julläsning. Det är helt otroligt att se bilderna från Sverige. Det verkar vara hur mycket snö som helst! Fick besked från BoConcept idag att möbelleveransen som skulle ha kommit imorgon kommer på måndag istället. Då kommer matbord och stolar, men soffan är försenad till mitten av januari. Så trist, men vi får i alla fall ett matbord... Jag beställde ju i augusti så man tycker att du skulle ha haft tillräckligt med tid för att fixa allt.