01 januari 2023

Ingen skidåkning idag för Michi och mig

Fredrik och Lucy var uppe imponerande tidigt och tog bussen till liften strax efter åtta. Michi hade så ont i ryggen idag det blev ingen skidåkning och jag stannade hemma med honom. Vi tog en promenad och tänkte ta gondolen upp till Auguille de Midi där man kan se Mont Blancs topp på nära håll. Tyvärr var det helt fullbokat så vi fick fortsätta gå istället. Michi letade sig fram till huset där han och Fredrik med vänner bodde när de var här för några år sedan. Nu var huset sålt och den amerikanske ägaren ställde sig brevid Michi när jag skulle fota huset.


Vi avslutade med en god lunch inne i stan. Musslor kanske inte var det bästa nu när vi inte var vid havet, men det var ändå väldigt gott.


Vi passerade ett hus på gågatan med roliga väggmålningar som nästan såg ut att vara i 3D.


När barnen kom hem gav vi oss ut igen till en pub Fredrik varit på förra gången. Michi stannade hemma för att vila och då kan man förstå att han hade ont.


Alla barnen var iväg och åkte skidor idag i alla fall och de fick en riktigt fin dag.


Det blev lunch och varm choklad på toppen idag igen.



Det blev middag hemma även denna dag och nu var det jag som gjorde pasta. Alla var trötta och jag tror ingen kom i säng en sekund efter tio. Så härligt trött man blir på vintersemestrar.