14 juli 2016

Resa mot London

Efter frukosten i morse fick vi kramat om Nilsons och pappa. De skulle iväg och vandra de sista två sträckorna som vi ännu inte gått. Vi hade tur och fick behålla rummet en timme extra av Emma och traskade vid halvtolvtiden iväg till stationen. Det kom ett tåg redan 12.10 som vi tog till La Spezia. Det är alltid skönt att komma iväg i tid. I La Spezia väntade vi in tåget mot Rom som skulle komma 13.14. Tågfärden ner mot Pisa skulle bara ta cirka fyrtio minuter. Det var trångt som sjutton på tåget och inget utrymme för resväskor så Michi fick sätta sig på ett helt annat ställe där han kunde ha de två väskorna brevid sig.




I Pisa hittade vi snart en taxi som kunde ta oss via det lutande tornet innan vi åkte vidare till flygplatsen. Jag har varit här förut, men kom inte ihåg att det var så mycket byggnader runt omkring.






Anna tog en selfie så vi kunde vara med framför tornet hela familjen.




På flygplatsen i Pisa hann vi med en lunch och sedan kunde vi checka in till Ryan Air. Ett stopp på en timme i loungen och sedan var det dags att flyga upp till London. Vi landade på Stansted och tog tåget därifrån. När vi lämnat in våra saker hos Fredrik mötte vi Anna vid The Chapel, puben närmast Edgware Road Station. Tror alla tyckte det var skönt att få slå sig ner med en kall öl och lite mat. Speciellt dessa två!




Nu har vi sex dagar framför oss i London. Så länge har vi aldrig stannat förut och det skall verkligen bli skönt att vara här och hinna ta det lite lugnt och bara umgås med barnen!!!