19 juni 2018

Lunch med pappa

Idag var det en lätt hysterisk dag hemma med att försöka få saker att fungera. Pratade med Telia om vår inkoppling av fiber och det är inte mycket som händer. När till och med personalen säger att det varit dåligt skött så blir man ju rädd. Nu har vi fått ny tid för installation nästa onsdag så vi får hoppas att allt kommer som det skall. Skulle även boka biljetter ner till Spanien. Bokade på SAS med Michi den 28 juni och när jag kom till betalning så stod det 29 juni. Trodde jag tryckt fel och gick tillbaka, men det blev likadant varje gång. Var till sist tvungen att gå in på Skyscanner för att hitta en annan sida med samma biljett för att få till det. När jag skulle betala stod det att kortet var fel. Var på väg att göra mig av med datorn... Då kom pappa och hämtade mig för lite lunch och allt blev genast bättre.


Fortsatte sedan hemma med räkningar och annat framför datorn. Så ringde Anna och sade att hon fixade middagen. Så skönt! Hon kom hem med fantastiska skaldjur i form av både räkor och kräftor. Mums!



Efter middagen åkte den gamla tjock-TVn ut. En era går i graven... Inte en dag för sent!


Den nya packades upp och Anna hjälpte till att installera alla kanaler. Fungerade fint när vi använde internetdelning från min telefon. Förhoppningsvis har vi ju wifi i nästa vecka.


Så skönt att allt är på plats i alla fall. En sak mindre att fundera över!