22 mars 2015

Fun Fair på MKIS och middag hos Thonells

Idag var det dags för Fun Fair på skolan. Föräldraföreningen, som ordnar det, hade nu tagit ett nytt grepp. Tidigare var alla försäljare uppe i breezeway och alla lekar för barn var nere i kantinen och på skolgården. Detta innebar att alla gick förbi alla stånd på väg till lekarna med sina barn och igen när de skulle tillbaka till sina bilar. Detta har alltid inneburit en god försäljning för alla som varit med. I år gjorde de tvärtom så alla lekarna var i gymmet på övervåningen och alla försäljare var nere i kantinen. Inte en enda skylt satt uppsatt att det var försäljning där nere så de första två timmarna kom inte en människa ner för att handla eller ens titta. Flera försäljare packade ihop sina saker och gick hem. Tror det gick katastrofalt dåligt för de flesta tyvärr. Flera påtalade det för föräldraföreningen som nästan bara ryckte på axlarna. De lär inte få så många som vill vara med nästa år då...


Marika och Hans hade fått besök av Sara och Patrik och Fredrik, jag och Amanda blev överbjudna på grillning. Det blev en jättetrevlig kväll med väldigt mycket skratt!


Helene hade varit med Nicole och tagit kort på en modellagentur. Att ta bilderna var gratis och sedan fick man köpa kort om man ville. Hon skickade över flera bilder och de var otroligt fina!!!


Michi och gänget verkar ha det jättebra på Langkawi. Idag hade de varit och ätit middag på Fish Farm inne i Kuah och besökt Tammy´s. Imorgon blir det resa tillbaka till KL.