28 mars 2015

En kväll på Westin

Efter alla besök som varit här så behövde Michi och jag en liten kväll för oss själva. Jag har ett kort från Westin och med det kortet följde en gratisnatt på hotellet så det hade vi nu bokat in och vid halvtre var vi och checkade in. Vi tog sedan en rundtur på hotellet för att se vad som fanns och startade med en kaffe.



Det blev sedan en något sen lunch vid poolen. Efter lunchen var Michi duktig och stack ner till gymmet, medan jag stoppade näsan i en bok.




Innan middagen blev det en liten drink och telefonsamtal med Anna som idag åker mot KL för att stanna över påsklovet.





Hon verkar ha packat rejält :) Vet att hon har med lite gymsaker till Langkawi hon köpt i London.




Middagen blev sedan på italienska Prego och var fantastiskt god. Vi hade en väldigt trevlig kypare och rätt som det var dök det upp en violinist som spelade ett klassiskt stycke för oss. Han var så duktig! Det roligaste var när jag frågade om han var med i en orkester eller fortfarande studerade. Han svarade då att han fortfarande studerade - business and commerce. Det var väl inte riktigt vad jag trodde...



Så skönt att ha tid att sitta och prata lite själva. Imorgon kommer Anna, Magnus och Clara är fortfarande här och på torsdag kommer Madeleine med Caroline och Louise. Även om vi själva väljer att ha besök så behöver man ett litet vattenhål som det här ibland.