20 mars 2023

En dag i KL Sentral

Michi hade hittat den här roliga bilden på någon kompis sida. Som göteborgare känner man ju igen de flesta, även om det var några nya.


Det var dags för en dag på kontoret igen. Det är skönare att sitta där än hemma. Lite mer plats att breda ut sig på. Det blev också ett besök på HSBC bank. Michi åkte till kinesiska ambassaden för att fixa visum, men det visade sig numera att man måste boka tid för att komma dit och man måste skicka in allt online. Tror jag satt i mer än en timme för att fylla i allt och få en tid. Bara att fylla i alla resor man gjort under de senaste fem åren tar ju sin tid...


Nådde över 900 följare på min instagram idag. Lite roligt för alla är riktiga följare. Alla som är knäppisar som lägger till sig tar jag bort. Nästa mål: 1,000.


När vi kom hem var det bara att byta om snabbt och sticka iväg till vår spinningklass. Vi var helt färdiga efteråt. Det blev middag och sista avsnittet på säsong fyra av The Crown. Man sympatiserar ju inte så mycket med Charles precis. Vilken hemsk man!