05 september 2022

Dags för lite normalliv i Maidenhead

Vaknade tidigt denna morgon också. Det är inte lätt att sova här i Maidenhead utan rullgardiner. Fick besked att de ska komma klockan tre idag och sätta upp dem igen. Så skönt! Däremot så fick jag reda på att AEG som skulle fixa ugnen hade ändrat tiden till 1 september, trots att jag sagt att jag var bortrest då. Efter många om och men har jag nu fått en ny tid den 26 september. Får klara mig utan ugn. Fick beställt galgar hem som kommer på onsdag. Det blir ju fler och fler saker vi tar hit så det blir lite flaskhalsar ibland. Det blev en dag framför datorn idag, med mycket att ta ikapp.


Klockan halvtre såg det ut så här. Nu funkar allt!!


Jag hade bokat in pass två av de elva vi hade kvar på Fitness Space. Idag blev det överkropp. Lite lätt spaghettiarmar resten av dagen...


Var uppe och sade hej till Anna och Erik och den här lille busen. Han är för söt! Han sitter gärna i trappan så att han har koll överallt.


Det blev en skönt kväll med en bok, lite Netflix och prat med Michi. Det känns som jag hann med riktigt mycket idag av allt jag låg efter med. Skönt!