25 februari 2021

D med familj på besök

Idag fick vi besök av D, eller Rohaidzam som han heter, tillsammans med frun Lin och sonen Johan. D hjälpte oss mycket med huset när vi köpte det så det var kul att träffa honom igen.


Här i Malaysia har alla varit tvungna att ladda ner en app som heter MySejathera. Appen används överallt för att scanna QR-koder så att man alltid kan visa var man varit. Detta ifall myndigheterna behöver kontakta en för att man har besökt någon covid-härd. Idag kunde vi klicka på en ny bild: Covid-19 Vaccination. Här kunde man anmäla sig för att få vaccin någon gång i framtiden. Nu är de på fas 1 och jag gissar att vi är fas 3.


Klockan fyra var det dags för årsmöte med Swea. Nu har jag lämnat alla mina uppdrag och för första gången sedan 2004 sitter jag inte med i styrelsen. Jag kommer hjälpa till med Facebooksidan och lite annat, men inget mer styrelsearbete. Rätt så skönt!


Det blev mycket jobb idag och vi var nog inte klara förrän vid åtta någon av oss. Sedan hade Michi möte med några i USA klockan nio på kvällen. Det blev till att hoppa i jacuzzin för att varva ner. Skönt att den fungerar igen.