23 september 2012

Hemma med Fredrik

Åh så mysigt det var att komma hem till Fredrik igår. Vi åt Africana till middag och satt och pratade och jag visade alla foton. Han har ju redan varit där med Michi...

Tidigt i morse, halvsju, körde jag Fredrik till skolan. De skulle iväg med laget på fotbollsturnering. Det slutade med att de förlorade två matcher och vann en, men för Fredrik gick det desto bättre: 2 mål i första matchen, 3 i andra och 2 i tredje. Det får han verkligen vara nöjd med!

Medan han var och spelade för skolan åkte jag till Garden Mall för att titta på madrasser först. Skulle också köpa pennor till Anna och skicka. Därefter bar det av till Ikano Power Centre och AuthenTEAK för att beställa möblerna. Deras kortterminal funkade inte så det blir till att åka tillbaka imorgon och betala med en gammal hederlig check.



Avslutade sedan med att hämta två puffkuddar på One Mont Kiara till TV-rummet. Nu är i alla fall det klart. Känns som om jag har bott i olika möbelaffärer senaste veckan. Det är ju i och för sig rätt trevligt :)



På kvällen åt vi sedan middag på Pizzeria Brava nere i Sri Hartamas och träffade där på familjen Kronstrand som satt och åt på samma ställe. Kul!

Idag, söndag, blev det så tillbaka till Ikano med checkhäftet i handen. Nu funkade allt så fint och vi har blivit lovade leverans av möblerna på onsdag kväll. Spännande!!! I så fall blir matsal, vardagsrum och vårt sovrum i princip helt klara. Med tanke på alla gäster som är i antågande så är det skönt ju mer vi får klart. Sprang också in på Ikea för att kolla lite gardintyger. Läste också om att de öppnat en affär i 1 Utama med Skandinaviska tyger och inredningssaker som lät ungefär som Hemtex, men det får bli en annan dag.

Avslutade dagen med att fixa klart ekonomin för Swea i KL samt Swea i Asien. Det är regionmöte i oktober och nu skall alla rapporter in. Jag kommer inte att åka dit så allt måste vara hundra klart och förklarat så de kan dra allt utan mig. Har nu sagt att jag vill avsäga mig Asienuppdraget. Har jobbat med det i sex år och egentligen finns det en tidsbegränsning på fyra år för Sweauppdrag, så jag kan dra mig ur med hedern i behåll.

Ikväll åt vi sedan middag på Souled Out. Astro Beyond hade stort arrangemang där och en före detta Manchester United-spelare var på plats. Vi träffade på våra grannar Lauren och Duro och satte oss med dem. En trevlig avslutning på helgen!