08 september 2023

Nääs Fabriker - konferens dag 1

Igår var det bara till att packa upp sakerna från England och packa ner det som ska med till konferensen. Hade morgonen ledig och promenerade upp till pappa för en fika. Alltid roligt att ses!


Vid ett var jag ute på Nääs fabriker och kom dit samtidgt med gänget som kom från Soft Touch kontor. Nu var det dags för tre dagar tillsammans med massa information och planering för kommande år. Nääs Fabriker ligger väldigt fint vid Sävelången.


Var och en fick hålla ett tal och Sverigekontoret var först idag. Thomas, Kevin, Michi, Magnus, Kenneth och Markus fick alla prata om sina arbetsuppgifter och mål idag.




Pä kvällen var det bastu och bad innan middagen, men som enda tjej med så valde jag att stanna kvar på rummet med en god bok. Skönt att slappa lite.



Kvällen avslutades med middag nere i restaurangen. Hela hotellanläggningen är väldigt fin och maten följde samma standard. Riktigt bra!



Det var elva nöjda konferensdeltagare som gick till sängs hyfsat tidigt denna dag. Vi startar med frukost redan klockan sju imorgon för att hinna med!