27 oktober 2018

Chatuchak-marknaden och galamiddag med bollywooddans med Swea

Det blev frukost ute på den härliga terrassen på taket på Novotel tillsammans med Emma och Susann. 


Vi tog sedan skytrain tillsammans med Lydia, Anna-Lena och Pia Lassman från Rom till Chatuchak-marknaden. Började med att gå till ett par stånd där jag varit tidigare. I ett av dem började den här tjejen prata svenska med mig. Det visade sig att hon studerat ljusdesign på KTH ett år och gjort sin master där. Liten värld.
  

Vi fick till ett litet gruppfoto också.


Efter att ha promenerat runt ett bra tag blev det lite vätskepaus. 


Pia fick syn på ett ställe som gav fotmassage och det var så skönt! 


Vi var hemma vid fyra igen och hann vila en liten stund innan det var dags för galamiddag med Swea. Vid sjutiden var det dags att träffas på ett hotell för den stora kvällen. Alla avdelningar fick ta foto tillsammans. Här är alla vi från KL: Susann, Eva, jag, Pia, Emma, Anna-Lena och Lydia. 


Döm om allas förvåning när Swea KL försvann ut efter förrätten och kom tillbaka så här. Vi uppträdde med en bollywooddans till applåder och tjut från publiken. Extra roligt för det var inget annat land som gjorde något.


Swea Bangkok hade ordnat med modeuppvisning med kläder från Thalia av Göran Alfredsson samt gruppen Divine som sjöng opera helt fantastiskt. Det gick även att köpa kläderna efteråt med 30% rabatt men priset låg ändå på mellan 7-10,000 kronor per klänning. Kanske inget man spontanköper.



Matsalen var fylld med ett 70-tal Sweor från hela asien.


Här är Göran Alfredsson och tjejerna från Divine.


Kvällen avslutades för ett mindre gäng på Havanna Social i Bangkok. En liten cubansk klubb där man måste ha en hemlig kod att trycka in på telefonen för att dörren skulle öppnas. Inne var det en salig blandning av thailändare, cubaner och västerlänningar.


Vid två gav Pia och jag upp, men övriga stannade kvar. Vi skall på efterresa i morgon och behöver gå upp kvart över sex. Vilken rolig kväll!!!