16 september 2020

Karantän - Dag 3 av 14

Dagens utsikt kommer här. Det är lite svårt att lista ut exakt var vi är. Det är så många höga hus runt omkring och lite svårt att hitta riktmärken.

Frukosten som kom bestod av pasta igen. Vi kommer väl aldrig mer att vilja äta pasta efter dessa två veckor här.


Vi fick svar på QR-koden och vår lapp idag. Trodde vi skulle få en ny - men icke. Istället sade de: "Kryssa i det hotell som är närmast er". Och vilket är det?  Lite lustigt. Det är väl rätt viktigt att de vet var man bor eller?


Idag kunde vi lyxa till det lite med sakerna som Thelma hade med igår. Juice, smör och mjölk till kaffet fanns nu och vi kunde fixa en riktig svensk frukost.


Lunchen kom och det var hamburgare... och pasta.


Idag blev det lite styrketräning på vardagsrumsgolvet.


Det är tur att vi tränar för maten är inte direkt hälsosam. Här blev det friterad kyckling och pommes frites. Nu börjar vi ofta få med en liten burk med frukt också. Alltid något.


De brittiska damerna som skulle sy dynor till terrassen i Spanien kom och levererade idag och det blev så fint! Jag är så otroligt nöjd! Nu vill man ju bara dit!!!


Snacka om att de har lyckats måttsy efter alla konstiga vinklar och vrår!




Anna och Erik åker ett par veckor tidigare från Spanien och stannar i Sverige 14 dagar innan de flyger till London. Sverige är numera grönt och det behövs ingen karantän i England när man kommer därifrån. Reser de direkt från Spanien så behöver de sitta i karantän hemma i sin lägenhet när de kommer tillbaka. Smart drag! Det gäller att planera sina resor.