07 juli 2013

Till Almunecar och Anna

Så bar det av ner till Spanien och barnen. Vi flög med Norwegian ner till Malaga och där hade vi bokat en hyrbil. Det var lite strul innan vi fick ut den. När jag bokade stod det "meet and greet" och jag trodde då vi skulle bli mötta av någon som visade oss bilen. Så var det inte. Vi blev avbockade på en lista och sedan fick vi traska iväg en bit utanför flygplatsen för att ta en liten buss till biluthyrningen. Bussen kom efter en halvtimme och tog sex personer. Michi kom med första omgången och kunde ställa sig i kö. När jag kom ytterligare en halvtimme senare stod han fortfarande i kö, men till slut kunde vi i alla fall kvittera ut vår bil och styra mot Almunecar.



Det var så kul att träffa Anna igen, trots att hon inte varit borta så länge ännu. Hon stod och väntade ute på gatan när vi kom.



Här står hon framför sitt hus på Paseo de Cotobre.



Lägenheten är liten, men utsikten från balkongen helt otroligt vacker!



Hon bor i en liten etta, med sovrum, vardagsrum med två nerfällbara sängar och en bäddsoffa och ett litet kök.



Anna fixade i ordning lite lunch till oss med ett glas tinto de verano, som består av rödvin och citronfanta.



Det blev också lite melon och jamón serrano.




Senare på kvällen traskade vi iväg till "Tapastorget" och hon beställde in roscas till oss. Det är ett runt bröd fyllt med skinka och ost. Tydligen typiskt för Granada-distriktet.




Väl hemma igen satt vi i den ljumma luften på balkongen och tittade ut över havet, njöt av varandras sällskap och fick höra i detalj om allt Anna gjort och hur hon har det. Så roligt att vara uppdaterad på hennes liv här i Spanien.