17 juni 2020

Mycket firande idag!

På vägen hem idag åkte jag och handlade till pappa och oss inför midsommarhelgen. Pappa var lite orolig för att ansjovisen skulle ta slut, så jag skrattade gott när jag kom till hyllan. Vi snackar om hundratals burkar i lager.




Var hemma en sväng i huset och träffade en plåtslagare som kollade på vår skorsten som börjar gå sönder i teglet. Efteråt blev det lunch hos pappa igen. Efter lunchen blev det fika hos Helene. Hon och Thomas firar 20-årig bröllopsdag idag. Stort grattis till dem!!!



På kvällen var vi i stan och åt middag för första gången. Passerade Rudebecks på vår väg till Koks på Vasagatan. Det är en familjeägd restaurang som fått goda vitsord. Där träffade vi Lotta och Magnus Persson som bodde i KL vårt första 1,5 år. Så roligt att ses igen. Fin uteservering, mycket bra musik och riktigt god mat. Det var ganska tomt, vilket ju är väldigt bra i dessa tider.




Även Anna och Erik firade idag. De har nu varit ihop i ett år och vi kunde inte vara gladare. Det är en rolig, omtänksam och smart kille som hon har träffat och han är så välkommen i vår familj.




Dagarna susar förbi. Idag är det tre månader sedan jag landade i Stockholm från Spanien. Det känns som en hel evighet sedan. Så underbart att ha fått uppleva svensk vår och försommar och få ha så mycket tid med familjen!