31 augusti 2020

Jakt på badrumssaker och middag i La Campana

Anna och jag tillbringade 2,5 timme i en badrumsaffär för att få fram en lista över allt vi behöver till de fyra badrummen. Det är mycket man skall tänka på från kranar till krokar och mycket mer. Vi hittade ett riktigt fräckt golv som vi skall ha i vårt badrum där uppe. Lite beach-känsla.


Vi beställde en likadan bänk som vi har på Rörtången hit. Den kom på två dagar. Så väldigt bra avställningsyta när man äter plus att det är i sten och matchar matbordet bra som är i grå betong.


Michi har hittat en egen liten hörna och den kommer att bli ännu mer bekväm när vi får kuddarna!


Jag ägnade större delen av eftermiddagen till att göra en lista över badrummen. Livrädd att mina anteckningar ska komma på vift. Nu finns allt i datorn i alla fall. På kvällen tog vi vår näst sista middag på La Campana, en jättetrevlig restaurang i ett område med samma namn, som Birgitta och Kjell har visat oss. Restaurangen ägs av Styrbjörn Holm. Fantastiskt bra ställe med väldigt god mat som är en blandning av både svenskt och spanskt. Allt från Skagentoast till Gambas al ajillo.



Thelma fyllde 50 idag och firade det med sina vänner och sin dotter Maureen på Langkawi. Vi får fira henne när vi är tillbaka i KL.



Nya regler har nu kommit från malaysiska regeringen och de håller kvar MCO, movement control order, till 31 december. Inga turister får komma in i landet och om man reser ut så får man skriva på ett papper att man är medveten om att man inte får komma in igen förrän MCO hävs och det har man ju ingen aning om när det kommer att bli. Detta innebär att vi inte kommer att kunna fira jul hemma med familjen. De kan inte heller resa till oss eftersom turister inte släpps in. Känns väldigt trist!