20 november 2021

Lördagsfix och besök i stan

Michi var idag iväg och gjorde lite check-ups på Global Doctors. Skönt att få det gjort även i år. Det blev även ett kort tandläkarbesök. Fantastiskt hur man kan få tid hur snabbt som helst här. När han var klar åkte vi till Petaling Jaya, till Koon Hoe, för att köpa handfat till Almaspuri. Det är mycket som skall bestämmas förutom själva handfatet. Kranar stopp och vattenlås skall väljas också. Det blev två handfat på 80 cm och ett på 40. Köpte en mixerblandare. Det där med två olika kranar känns alltid lite meckigt och gammaldags.


Det blev en stor hög att lasta in i bilen. Som tur var så fanns allt. Nu får jag lämna över det till Jane på Signature Kitchen på måndag så fixar de lådor.


Vi åkte med allt till Almaspuri då jag skall träffa Jane och Nazrul där på måndag morgon. Golven i badrummen börjar se helt ok ut nu.


Vi tömde alla småsaker i tre av rummen. Nu kan golvfirman bära ut de stora möblerna för att sedan slipa och lacka om golven med matt lack.


Vår anställde Karthik kom hem till oss och kollade på vår projektor och duk som han skall hjälpa oss att sälja. Han var även intresserad av barnens gamla Playstation. Skönt att bli av med så mycket som möjligt. Vid halvsju var det dags att åka hem till våra vänner, Anna och Andy. Med oss hade vi kolakakor och falukorv. Svenskt så det förslår.


Anna är en mästare på att duka fram de mest fantastiska förrätter. När man som vi gillar plockmat så var det här som att komma till himlen. Otroligt fint!


Innan efterrätten var det dags för lite skapande. De hade fixat så att vi gjorde varsitt pepparkakshus. Tror det var tjugo år sedan sist. Så helt fantastiskt roligt! Självklart blev det lite tävling!


Här har vi slutresultaten efter cirka tio minuters kämpande. Vilken trevlig kväll!


Deras condo ligger precis mitt emot tvillingtornen. De är rätt maffiga.


I London har barnen det mysigt. Anna var iväg med Erik och vänner och åkte skridskor.


Fredrik, hör och häpna, bakade en kladdkaka och det fick inhandlas både en form och en elvisp. Hushållet utökas. Den ser ju riktigt bra ut :) Mycket gott man kan bli bjuden på förstår jag.


En dag närmare avresa.