21 mars 2013

Lunch med Anna och Michi och en tur till Megamall

En del saker är betydligt billigare i Malaysia än i London t.ex. att fixa till kläder. Anna fyndar en del på Primark och då vill hon inte lägga en förmögenhet på att fixa till kläderna. Tre klänningar kom med hit och vi gick till iAlter nere i 1 MK där de nu skall fixa med blixtlås och uppläggning. Även två par skor var med för att klackas om.


Vi besökte Maxis också för att kolla Annas telefonnummer och jag tror det var första gången i världshistorien som killarna här lyckades svara på en fråga. Undrens tid är inte förbi!!




Klockan ett mötte vi Michi och gick och åt lite sushi. Anna hade en lista med restauranger hon gärna ville besöka. Efter lunchen tog vi oss en tur till Megamall. Ingen shopping knappt - det enda Anna kom hem med var en pilatesboll. På kvällen skulle Anna ut med några kompisar, men när vi satt och kollade på American Idol var det någon som somnade sött i soffan. Jetlag är inte alltid enkelt att stå emot.

Fredrik hade halvdag i skolan idag, så efter lite badminträning firade han och hans kompisar av japanske Riogo som nu flyttar hem till Japan. Trist när kompisar lämnar!