23 december 2017

Dan före dan

Michi och Anna åkte iväg till Allum för att fixa lite med någon sista julklapp och Fredrik satt och pluggade. Jag såg till att alla julklappar var inslagna och gjorde klart de sista. Till Anna och Fredrik hade jag stickat Lovikkavantar där jag dragit med ett reflexgarn i mudden. De vill ju inte gå med reflexer så det här var ju ett smart sätt att få till det. De är också tillräckligt vuxna nu för att tycka att det kan vara lite gosigt med den här typen av vantar.




Helene hade sagt att Nicole nog ville ha en stor virkad giraff så jag gjorde en i stark rosa till henne. Utvecklade nu djuret lite och gjorde en annan färg på tassar, nos och horn. Den blev riktigt söt!


På kvällen har vi ju vår tradition att titta på Bingolotto. Inget fantastiskt program i sig, men ett sätt att tvinga sig bli klar med alla julsaker och faktiskt koppla av lite inför julen och inte hålla på med allt till efter midnatt. I år var Lotta Engberg värd och hon är väl inte min favorit efter att ha knuffat av mig av en pianopall en gång när hon var svartsjuk för hennes blivande make tyckte jag spelade piano bra... Det blev lite småvinster denna gång. Alltid roligt om någon vinner. Fredrik vann två nyårslotter och han kommer ju vara i Spanien, men man kan ju alltid kolla av numren på internet.