22 juli 2014

Lilla Stella på Rörtången och Jalrups på besök

Idag var det mycket på schemat. Michi försvann ut med Tobbe för att fiska lite och jag gjorde i ordning mat för dagens olika aktiviteter. När jag började bli klar tog jag mig en promenad ner till Angelika för att säga hej. De hade besök av Sabine med son och hund och Stella var väldigt intresserad av den i hennes ögon gigantiskt stora hunden.




Stella älskar att bada och nu är ju vattentemperaturen högre än någonsin. Närmare 24 grader. Det händer ju i princip aldrig. Stanley hoppade i vattnet med Stella.



Angelika var redan nere vid havet när vi kom dit.Stella var väldigt intresserad av Annas ID-kort och skulle titta på det hela tiden...



Uppe i trädgården hittade hon Anders lejon som hon gärna ville rida på.



Michi och Tobbe vad ute på sjön och njöt, men kom hem utan fisk.



Michi var också och hälsade på sin lilla systerdotter. De ser rätt lika ut på den här bilden :)

Klockan halvtvå var det dags för möte med marknadskommittén och Ingalill, Eva-Stina, Eva, Elisabeth, jag och Maria träffades för att diskutera igenom hur det hade gått och vad vi skall tänka på till nästa år. Ny marknadsdag för 2015 har bokats in och det blir den 18 juli.



Klockan tre var det dags för nästa gäng att komma och det var våra vänner Eva och Thomas Jalrup. Eftersom det var lunchträff idag så gjorde vi stora räkmackor. Gott!!!




Det var så roligt att ses igen. Vi har försökt att träffas varje sommar och det känns aldrig som om tiden går. Det blir alltid många glada skratt och uppdateringar om oss själva och barnen.



När Jalrups åkte blev vi uppbjudna till våra grannar Lena och Peder på ett glas vin. När vi till slut ramlade hem vid tiotiden så kom Kjell och Birgitta förbi på promenad med lilla Pepsi och då blev det ett glas vin på vår altan. Man kan inte klaga på sitt sociala liv här... Samtidigt är det helt underbart att allt är så enkelt. Folk trillar in och ut från varandra. Bokningar behöver inte göras veckor i förväg utan man ses när man kan. Sommaren på Rörtången är fantastisk!!