25 oktober 2012

Almaspuri renoveras

Michi är i Sydney och Fredrik träffar kompisar hela dagarna så jag har all tid i världen för mig själv just nu. Gick till Fitness First för att träffa Lydia som är personlig tränare. Detta var gång nummer två av de tre gånger jag fick när jag gick med. Denna gång visade hon mig ALLA maskiner och jag fick göra dem 3 *  10 repetitioner. Lite trött efteråt!!! 

Vid klockan fyra hade jag en date med Mr Tan, mannen som fixar kaklet i Almaspuri. Fick syn på den här skylten nere i entrén. Med tanke på att han först sade 20 arbetsdagar till mig så verkar ju det här lovande!


När jag öppnade dörren till lägenheten insåg jag att det inte var läge att kliva in. Allt kakel var borthackat och ny massa lagd. De startade i måndags och måste ha hackat som tokar. Fick reda på att Mr Tan är kusin till Ms Wong och Ms Tan vars far äger Almaspuri och Angkapuri. Spännande - de håller all business inom släkten. Då vet man ju att han borde vara intresserad av att göra ett bra jobb :) Fick se ett par nya plattor och nu är det bestämt vad han skall lägga in. Plattläggandet börjar i slutet av veckan i rummet och på måndag i badrummen.



Fick mig sedan en kopp kaffe hos Jeanette och lämnade av 10 kilo bagage hon och Anders skulle ta med upp till Langkawi.

Fredag morgon vaknade jag med härlig träningsvärk! Visst gjorde det ont,  men av den rätta anledningen. Stack iväg och tränade Easy Step idag igen. Nästan lika svårt som förra veckan. Hur kan det heta Easy? Det var en tjej av de 15 som var där som kunde hänga med. Instruktören kanske skulle förstå något då, men nej, hon kör bara på. Jag höll nästan på att gå i slutet och jag är ändå rätt bra på koordination...

Fredrik har ju spelat fotboll i skolan, men där håller den på bara i en tredjedel av läsåret. Han hade nu koll på att det finns en klubb som heter MKFC, dvs Mont Kiara Football Club. Idag var det try-outs och han var där i två timmar. De spelar på en plan i Ampang. Det hade gått jättebra och han blev till och med tillfrågad om han ville spela med seniorerna, men han vill hellre spela med det laget som kallas under 16. Första matchen blir 2 november mot ett indonesiskt lag. Detta är ju en riktig klubb så de kommer att vara med i riktig serie och inte bara spela mot skolor så det blir säkert mycket jobb, men spännande!

På kvällen satt vi och myste. Det blev en ostbricka och filmen " What to expect when you´re expecting". Massa kändisar med, bland annat Jennifer Lopez. Tycker faktiskt hon är riktigt bra som skådis. Typisk tjejfilm - stackars Fredde - men också väldigt rolig. Imorgon bär det av till Langkawi igen :)