09 januari 2012

På väg hem, 8-9 januari

Den 8 januari startade vi så resan hem till Malaysia igen efter dryga tre veckor i Europa. Taxin var beställd till halvtio men vart sen på grund av all snö så det hann bli lite nervöst. Vi var tvungna att vara vid bussen innan tio. Till slut kom vi förbi alla sopbilar och annat som stoppade upp i alla fall.


Nu hade vi fyra timmars bussresa framför oss till Geneve, men det var bra bussar så resan gick lätt. Kul att se hur landskapet förändrades från totalt igensnöat till ingen snö alls.



Vi var framme i Geneve vid tvåtiden och vem sprang vi på där om inte Martin. Hans plan var försenat så vi hann sitta och prata en halvtimme. Vårt plan till Amsterdam gick inte förrän vid halvsex och vi hade tur för nästan alla plan var försenade utom vårt. Skönt det, för vi hade bara 1,5 timme på oss i Amsterdam. Nu skulle vi hem och det vore ju synd att inte få med allt bagage. Klockan fyra på eftermiddagen den 9 januari landade vi i KL igen, 23 timmar efter att vi startat vår resa. Lite möra, men måste säga att det gått förvånansvärt bra! Nu börjar skola och allvar igen och det blir Annas sista termin här i Malaysia. Detta kommer att bli ett speciellt år på många sätt!