13 juni 2019

Mot London

Vid lunch idag var det dags att ge mig iväg igen och lämna ett gråmulet Sverige.



Rätt som det var så dök Magnus Lindberg upp på flygplatsen med Åsa. Sist mötte han Anna på Landvetter. Han tror väl att vi reser jämt - och det gör vi väl nästan...



Madeleine hade lagt upp en rolig sak på Instagram som jag direkt kopierade. Så sann!




När jag skulle gå om bord på första flyget plingade det till. Jag fick nytt boardingkort och blev uppgraderad till business. Det var nog första gången i Europa. Härligt! Mitt plan blev sedan försenat till Amsterdam och jag har aldrig sett så långa köer till passkontrollen tidigare. Fick till slut gå i snabbkön för de som har kort om tid. Där var två bås öppna men den ena tjejen satt och granskade varje pass med lupp. Gick hur långsamt som helst. När jag väl var igenom så hade jag tio minuter tills min gate skulle stänga. Sprang som en iller och hann som tur var. Väl på Heathrow blev jag hämtad av den här fina chauffören.



Det var ju spännande att se Annas lägenhet. Det är verkligen en total byggarbetsplats. Här kommer lite bilder från det som tidigare var badrum, kök och vardagsrum så att vi inte glömmer... Hon kan inte laga någon mat hemma, får duscha på jobbet och toalett finns i husets källare. Tufft!

















Det kommer att bli väldigt spännande att se "efterbilderna". Nedan är badrummet...





Vi gick iväg till Cote de Brasserie för lite god middag och ett glas Kir Royale för att förtränga lägenheten...




Fredrik är nu i Portugal sedan några dagar med sina universitetskompisar. Elva personer har åkt ner för att fira att sista tentan är avklarad. Nu väntar de bara på sina resultat och avslutningsceremonin är sedan den 23 juli. De verkar ha det hur bra som helst och lagar middag nästan varje dag. Fredrik skickade kort på vitlöksbröd han gjort i otaliga versioner :)




Här är Hedvig, Nick och José.




Michi har investerat i en ny Webergrill efter typ 20 år. Nu åker den ut till landet.




Han tar en egen helg på landet innan det bär av på fler kundbesök.