10 september 2017

En regnig dag till på Langkawi

Vaknade imorse till en kolsvart himmel som närmade sig snabbt med tilltagande vind. En halvtimmes sol var vad vi fick idag innan regnet brakade loss.


På eftermiddagen blev det en tur till PL Soon Huat, mataffären i Padang Matsirat, nära flygplatsen. Letade efter Monin syrup Green Apples för att kunna göra den goda drinken vi fick på Villa Samadi. De hade väldigt många sorter, men inte just den... 


Det blev också en tur till Your Language Book Corner. Det är en underbar liten affär nära Orkid Ria på Pantai Cenang som säljer begagnade böcker på hur många språk som helst. Man kan även, som jag gör, åka dit och lämna in två lästa böcker och få hämta en ny. Bra sätt att komma åt lite nya böcker och även ett bra sätt att bli av med de som är lästa.


Michi badade bastu på kvällen medan jag fixade med middagen. Som lite förrätt blev det varsin Kronenbourg Blanc och lite cashewnötter vid poolkanten. 


Det fick sedan bli middag under tak igen för regnet fortsatte att strila ner. Det är ändå mysigt och rofyllt att vara här. Imorgon bär det av hem till KL och jobb igen.