21 juni 2017

Fortsatt röj hemma

Som alltid när man är borta hela våren så växer trädgården igen och det blir till att förstöra naglarna och plocka bort grästuva efter grästuva. Belöningen kommer när allt är klart och ser fint ut. Jag tycker egentligen att det är rätt så rofyllt att sitta ute i solen och rensa bit för bit och se hur grusgången kommer fram igen. Vi behöver dock fylla på med mer sten snart.



Det blev en tur till Ica Kvantum idag och jag fick handlat inför midsommarhelgen. Fredrik kommer hit med Victoria och Anna kommer med Nur, Sophie R, Daniel och ett par kompisar till honom.




Det är alltid roligt att ha lite folk hemma över midsommar. I år blir det ju betydligt blygsammare än förra året. Då var det tält i trädgården och folk överallt, nu blir det ändå hanterbart. Anna landade på kvällen strax innan tio så jag åkte till Landvetter och hämtade lilla gumman. Vi åkte sedan via jobbet och bytte bil och så vidare till Centralen för att hämta Michi som kom med tåg. Så härligt att ha dem hemma igen. I morgon kommer Fredrik och Victoria också. Det gäller att njuta varje helg man får vara tillsammans!