06 september 2019

Mot Langkawi

Sofie och jag tog tåget ut till KLIA 2 och checkade in hennes väska. Vi hann gå in i loungen och få i oss lite lunch också innan det var dags att flyga upp till Langkawi. Det dröjde inte många sekunder innan vi hade sällskap vid huset igen. Mysigt!



Det blev snabb "incheckning" på rummet, dvs Fredriks rum och sedan blev det platt fall med varsin bok vid poolen.



När klockan närmade sig sju så åkte vi ner till Pantai Cenang för att ta en drink i solnedgången på Thirstday.



Stranden var ovanligt tom och man kan väl konstatera att turistsäsongen har tagit paus.



Vi fick plats vid bästa bordet vid stranden och kunde bara njuta av att se mörkret falla. 
  

Efter drinken gick vi bara till nästa ställe som var Orkid Ria för att äta middag. Jag hade klantat mig med Michis biljett och bokat den samma datum som vi skall åka hem. Som tur var fick han plats på ett senare plan, men missade middagen. Sofie och jag provade tigerräkor som var hur goda som helst, som vanligt. 


Hemma vid huset hade vi besök. Inte bara en, utan två, stora geckos hade kommit hem till oss. Efter en liten stunds väntan så dök även Michi upp. Det blev en kall öl och ett dopp i poolen för honom. Väl värd detta efter en lång väntan på flygplatsen!



Vi fick lite bilder av Anna idag och änligen kan man se att det går framåt. Nytt trägolv har lagts i kök/vardagsrum.
  

Ett skåp har byggts för att gömma alla rör och ledningar för kök och badrum.



Dessutom har de börjat sätta upp köksskåpen. Bara lite dörrar också så kan hon börja flytta över alla saker från sovrummet och hit. Det måste kännas fantastiskt!


Det börjar nog spira ett litet hopp om att det skall bli färdigt så småningom! Så skönt för Anna! Fredrik har nu också jobbat sin första vecka och det verkar riktigt bra. Vi skrattade gott när han berättade att de debiterar 200 pund i timmen för hans arbete. Det är dyrt att anlita proffs!!!