24 juli 2013

Tobbe och Elliott hit samt Badjävlar på Marstrand

Idag fick vi Lerumsbesök. Tobbe och Elliott kom till Rörtången och hälsade på. Michi fick dock ett telefonsamtal från en ny potentiell kund som sade att han skulle vara i Göteborg om tre timmar, så Michi fick kasta sig iväg till kontoret. Det blev istället Tobbe, assisterad av två killar, som fixade lunchen.


Det blev egenhändigt ihopplockade hamburgare. Jättegott!



Strax efter fyra dök Michi upp igen efter ett lyckat möte.


Vid halvsjutiden var det dags att träffa Marie och Ingemar och ta båten ut till Marstrand för att se Badjävlar, stand-up med flera av Sveriges mest kända stå-uppare. Himlen var alldeles svart och vi gick utomskärs för att så snabbt som möjligt komma fram. Vi klarade oss torrskodda, men var lite oroliga för showen eftersom den var ute.


Fullt med folk var redan där. Helt plötsligt vände sig killen i svart om och det visade sig vara Marikas bror, som vi tidigare träffat när han och familjen var på besök i KL.


Så här mysigt satt vi till att börja med, men sedan fick vi ställa oss upp för att se.


Marika och jag hade under ett par dagars tid försökt få till en träff innan Hasse åker tillbaka till Hongkong men det verkade helt omöjligt. Nu verkade dock ödet ha andra planer för vilka kom inte till teatern på Marstrand... Vi kunde helt enkelt inte låta bli att träffas :)



Vi fick oss ett riktigt gott skratt när Henrik Schyffert pratade om att han skilt sig och inte hade varit ihop med någon tjej på ett tag. Så sade han att ett säkert tecken på att en man inte har haft ihop det med någon på länge var att man hade tröjan knuten över axlarna. Vi bröt totalt ihop när vi tittade på Michi som stod där så glatt och hade tröjan... knuten över axlarna. Tror aldrig jag har sett honom ha det tidigare.. Nu började alla runt omkring stackaren gapskratta. Lite roligt!


Killarna som uppträdde var Peter Apelgren, Henrik Schyffert, Magnus Bettnér, Björn Gustafsson, Johan Rheborg och Fredrik Lindström. De flesta var riktigt bra.


När showen var slut bjöd vi med Marika med familj samt Marie och Ingemar hem till oss så vi var till slut fjorton personer som landade spontant i vår trädgård med Tobbe och Elliott. Det blev en riktigt rolig kväll!!!