07 juni 2019

Träff med KL-tjejer i Stockholm

Denna morgon började med två timmars strosande på stan med Bertil och Kerstin. Det är verkligen vackert i Stockholm.




Åsa hade tipsat om godaste kaffestället så det var vi ju tvungna att prova.




Vid tolvtiden hade jag bokad lunch med Karin och Jeanette. Vi träffades på La Terrazza nere vid Kungsholmstorg. Karin har jag inte träffat på flera år så det var fantastiskt roligt att se båda igen och uppdatera oss. Karins svärson har precis fått jobb på Gartner i Stockholm. Liten värld!




Vid tretiden var jag hemma hos Åsa igen. Det blev en kaffe och sedan vinkade vi av Bertil och Kerstin. Packade ner det sista och så gav sig Åsa och jag oss ut på stan igen. Första stoppet blev Snö på Odengatan där de hade fantastiskt god glass!




Vid halvsex hade Åsa följt mig till Roslagsgatan där jag skulle bo hos Josefin Kronstrand en natt. Nu var det dags för återträff med massor av KL-tjejer som var i Malaysia våra första år.




Vi blev tolv stycken som sågs på L´Avventura där jag fått hjälp att boka bord av Therese i KL. Alla var förvånade över hur en göteborgare fått bord där bara en månad innan och för tolv personer :) Man skall ha tur ibland! Med var Nasha, Harriet, Eva S, Eva G och Karin Nelsson...




...och på andra sidan satt Elisabet B, Josefine, Maria, Mica, Karin Lunning och Anna Nygren.



Det var fantastiskt god mat och ett väldigt sorl runt bordet. Så roligt att träffa alla igen även om kvällen gick alldeles för fort. Svårt att hinna prata mycket med alla när vi var så många.




Josefine och jag avslutade kvällen på deras balkong över takåsarna i Vasastaden. Vilken otroligt härlig kväll!