08 april 2020

Påskhandling och Langkawi fräschas upp

Äntligen fick jag hit rörmokaren så nu är våra vattenkranar bytta. Så skönt. Det är bara den längst till höger som man behöver vrida på. Parallellt med väggen - vatten på, 90 graders vinkel mot väggen - vatten av.


Pappa hade läst om ett lådvin av märket Lynx som finns med Pinot Noir-druva. På flaska hade de med Zinfandel. Provade det häromdagen och det var ett av de godaste jag provat på länge. 92 kronor för en flaska.


Idag var det dags att påskhandla för mig och pappa. Det blev besök i Ica Kvantum samt i fiskaffären. Äntligen hade de fått till ett kösystem så det inte skulle vara för många i butiken samtidigt. Tror dock bara att det blir över påsken.



Det blev också en tur till mammas grav. Nu var det bort med granriset och plantering av lite påskblommor. Hoppas nu att det inte blir mer frost...


Michi och Thelma fixar på Langkawi. Ett par stolar om dagen slipas lite och oljas sedan in. Allt kommer att vara tiptop nästa gång jag kommer dit.


Någon övervakar att allt går rätt till.


Michi slipade ner hela bordet. Kul att han har alla maskiner.


Kollade om det gick att skicka paket till Malaysia idag också men det går ingen post dit överhuvudtaget. Eftersom KLMs första plan dit nu går 4 maj så är det väl så att det inte finns några transporter... På fredag kommer nya besked om vad som händer i Malaysia. Känns lite hopplöst just nu. Michi har ju rest mycket förr och då kunde det gå tre veckor innan vi sågs. Det längsta ifrån varandra var väl när jag var och jobbade i Paris under ett par månader. Nu undrar man ju hur det kommer att gå här...