03 juni 2016

Till Langkawi en sista gång innan sommaren

Redan fredag och idag åker vi till Langkawi. Har packat för fullt för att ha allt i princip klart tills när vi kommer hem på söndag. Landar vid två och åker ut till flygplatsen igen vid sjutiden. Gäller att ha koll på allt då!



Promenerade till Plaza med bara lite handbagage. Det är den stora fördelen när vi åker till Langkawi - inte en massa packning. Passerade en ny fruktaffär som öppnat på Plaza. Trevligt!



Michi hade köpt ett bord/låda att ha i sin lilla man cave. Det är bra att de har inplastning även på lilla Subang så den kan komma fram oskadd!




Jag hade hittat den här lilla ställningen på marknaden på Plaza. Det är ett ungt par som gör olika saker i trä själva. Ska byta ut glasen och sätta små runda skålar istället för att ha grönsaker, marmelad eller något annat på frukostbordet.




Den här helgen har vi absolut inget inbokat alls, tror inte ens vi ska träna något. Bara slappa och njuta av att vara där. Vi lagade middag hemma och Michi grillade i vår brasilianska grill. Himlen var alldeles stjärnklar och det var bara helt underbart!