03 januari 2018

Hem till KL och konferens

Vår nye trädgårdsmästare Daud behöver lite fingervisning om vad som skall göras på tomten. Jättebra att han klipper gräset, men det behövs ju lite till. Fick ta lite kort och skicka till honom så att det förhoppningsvis nästa gång är finare när vi kommer... Vi betalar ju per timme han är där så hellre betala lite mer och att det är fint. Med tanke på att timpriset är 25 rm så är det ju inte så farligt :)





Åkte ner till flygplatsen vid halvtvåtiden och lyckades äntligen få upp kameran i tid för att fota de här huset. Detta är så typiskt för Langkawi - husen kan ha vilka färger som helst. Man sitter och ler lite.




Jag skulle för en gångs skull checka in en väska och det var enorma köer nu efter nyår. Som tur var så gick det framåt rätt snabbt och jag var ute i god tid.



Rentokil skickade bilder att de nu varit hemma och lagt ut en termitfälla i vårt förråd. Det blir spännande att se hur det går.



Jag var hemma strax innan sex och började förbereda min powerpoint och mitt föredrag för jobbet. Då dundrade Michi in med våra tre gäster och sedan var det vidare till Souled Out med hela kontoret, 15 personer. Barnens syssling, Ludde, sitter mitt emot mig och har precis kommit ner för att vara här och jobba. Kul!


Anna skickade bild från Gartner. Hon hade nu kommit tillbaka till jobbet och upptäckte att hon satt på The Wall of Fame. Trevliga kommentarer uppmärksammas. Roligt för henne!



Nu blir det konferens ett par dagar. Då är det telefonförbud inne i lokalen. Skall försöka snika till ett par kort när det är rast.