15 mars 2021

Skönt med Thelma i KL

Fick ta kort på vinflaskan i provade igår. Den var italiensk och hade en glaskork med plast i mitten. Har aldrig sett det förut. Måste vara något nytt.


När vi hade lunch idag gick vi ut på en promenad igen. Förr stannade alltid Shadow efter en liten bit, men nu verkar han vilja följa med hela vägen varje gång. Det är lite läskigt med all trafik. Han springer fram och tillbaka över vägen och vi är livrädda att han skall bli påkörd eller orsaka en olycka.


Idag kom garderobsleverantören till Anna och Erik och började sätta upp deras garderober. Det kommer troligen ta några dagar. Snart kan de börja bära över sina saker till sig.


Skönt att Thelma är tillbaka i KL igen så att vi kan börja fixa saker där. När jag var hemma sist så hade ju flera saker slutat fungera: Skrivaren, min dator och vår Nespressomaskin var helt döda. Nu fick Thelma ringa Nespresso eftersom hon var i KL och kunde läsa serienummer med mera. Det skulle kosta 299 RM att hämta och laga den. Nu hade de ett erbjudande som innebar 40% rabatt på utvalda maskiner. Det innebär att vi kan köpa en likadan vi har nu för 599 RM. Med tanke på att vi haft vår gamla sedan 2012 så var valet inte svårt. Jag hade velat uppgradera mig lite, men det får bli en fräckare maskin när vi kommer till London istället. Nu tar det 5-7 dagar för maskinen att levereras, så vi får nog vara utan kaffe några dagar.