03 maj 2023

Pluto på besök

Redan sju i morse fick vi den här busen att ta hand om. Anna skulle in och jobba i stan och Erik är på resa. Så mysigt att få rå om honom lite. Det blev en morgonpromenad direkt.


Det var gräsklippning i området idag och det luktar så fantastiskt gott!


Efter varje promenad sover han tungt lille Pluto.


Roligt också hur han sitter och spanar ut genom fönstret.


Helt plötsligt kom han med en av mina strumpor i munnen. Fick snabbt lägga undan dem...


Det börjar bli vår ute. Det är kallt på morgonen och kvällen, runt tio grader, men mitt på dagen kunde jag gå utan jacka. Underbart!


Det blev två långa skogspromenader också. Bra, man får till många steg på en dag.


Michi har varit mycket bättre idag. Han åkte iväg till Heathrow för att ta ett covidtest inför resan till Kina. Det måste vara taget inom 48 timmar innan man går på planet. Allt gick bra! Det blev också ett besök till hos Active Health och Flavio så nu är ryggen preppad för resan imorgon.


På kvällen gick vi ut för att prova El Cerdo, en ny tapasbar här i Maidenhead. Tyvärr var där en privat fest så vi kunde inte komma in. Vi fick oss ett gott skratt åt vad som flöt i vår lilla å. Överallt är det nu flaggor och bilder inför kröningen den 6 maj.


Vi gick vidare och provade istället ett nytt italienskt ställe och det var riktigt bra.


Vid tiotiden på kvällen anlände Magnus. Skönt att vara på plats här en dag tidigare så det inte blir förseningar imorgon och miss med nästa flyg. Det blev till att fylla i hälsodeklarationer och få QR-koder för ankomsten i Shanghai. Det var ett tag sedan man behövde tänka på sådant här...