01 juli 2020

Härlig kväll på Thorskogs slott

Michi behövde åka en sväng till jobbet idag och jag var kvar på landet. Vid halvtvå tog jag bussen till Kungälv och gick omkring inne i Kongahälla ett par timmar. Riktigt kul att komma till "stan". Hamnade givetvis inne på Akademibokhandeln och där var nu Mats, killen som tidigare jobbade i Allum och gav mig två toalettrullar i mars när jag köpte böcker. Vi fick oss ett gott skratt!




Så åkte vi ut till Thorskogs slott och var på plats framåt fyra. Jag hade fått ett presentkort när jag handlade resväskor på Accent i Allum som var en gratis övernattning på ett av femtio slott. Man måste då boka in middagen på kvällen och en trerättare kostade cirka 800 per person. Jag lade sedan till 400 var för att uppgradera så vi fick bo inne på slottet. De visste att vi firade bröllopsdag och hade uppgraderat oss ytterligare till ett gemak. 






Vi hade en egen terrass på säkert tjugo kvadrat. Helt otroligt rum!!!






Vi gick ner och fick oss en kaffe innan det var dags att byta om till kvällens middag som startade sju. Jag hade den fina klänningen jag fick av Helene i födelsedagspresent. Nu när jag är några kilon minus så satt den riktigt fint.




Jag är så dålig på att ta selfies, men Michi fick till en fin bild på oss.




Utanför vårt rum satt den här läskige mannen. Man trodde att han skulle börja röra på sig...




Jag var tvungen att fota av kvällens meny. Maten var otroligt gott - och det är klart - torskrygg äter vi ju inte alltför ofta.




Efter middagen började vi prata med två andra par och gjorde sällskap ner till baren. Det blev till och med lite biljard spelat. En rolig avslutning på en riktigt trevlig kväll!