17 augusti 2017

SWEA-jobb och Enoshima

På förmiddagen blev det jobb hemma. Tog tag i Sweas bokföring och har nu uppdaterat till och med juni. Skönt att få ordning på allting. Det var också lite fix med visumen. För första gången har vi fått besked från myndigheterna att vår anställda måste resa ut från landet och komma in igen med en fräsch stämpel i passet för att gå vidare till steg 2, om de redan befinner sig här. Om man fått steg 1 beviljat från Sverige så är det bara att resa hit.



När jag var klar hade det mulnat på lite och var lite skönare väder att springa i. Börjar nu på min sista vecka, nr 14, av det program som ska ta mig till att orka springa 10 km! Idag var det en löprunda på 50 minuter som gällde och jag klarade det i det backiga Mont Kiara. Så skönt! Var helt död efteråt och undrar hur jag skall klara nästa som är 55 minuter, men det är bara att bita ihop.


Thelma, stackarn, var magsjuk idag så Michi och jag var lite lata och gick ut och åt. Det blev Enoshima, den japanska restaurangen precis brevid här. Alltid lika gott och fräscht!