04 juni 2011

Billigt med mat i Malaysia

Jag skrattade gott när Michi kom hem och visade den här menyn. Det blev lite litet på bloggen, men menyn erbjuder leverans av luncher och priserna varierar från mellan 1-3 ringgit per portion!

Det betyder att man kan äta lunch och få den sänd till sig för mellan 2-6 kronor. Man kan inte klaga på vare sig service eller kostnadsläge i det här landet!!!

Ledig dag från skolan

Onsdagen den 1 juni var en ledig dag från skolan för Anna och Fredrik. Vissa ämnen hade tenta idag, men inget ämne som Anna hade. Imorgon har hon matte och på fredag är det business och engelska och sedan är det klart. Fredrik skulle bara ha student-led-conferences idag, men kom igår hem med 38 graders feber och sov fyra timmar och vaknade med 39,4. Det blev till att stanna hemma idag.

Anna och jag passade på att gå ut och äta lunch ihop på Coffee bean, något som vi sällan gör och som är så mysigt! Det blev Ceasarsallad och laxbagel. Strax innan två åkte Anna iväg för att ha undervisning en sista gång i matte innan tentan och jag traskade hem till min lille sjuke son.

Sushi till middag

Vår Thelma går med jämna mellanrum på matlagningskurser och för ett tag sedan handlade det om att göra sushi. Idag, 31 maj, fick vi en sushibuffet till middag som hade kunnat serveras på vilken restaurant som helst.

Thelma är verkligen fantastiskt bra på att laga mat och det är bara att sätta sig till bords och njuta!