23 maj 2022

Dags att fylla år på riktigt

Så får vi tacka för sällskapet den här gången lille Shadow. Nu är det dags att resa ner till KL igen och packa ihop våra saker för sommaren.


När vi landade på KLIA bestämde jag mig för att söka upp flygbolagens kontor för Malaysian Airlines och KLM för att ta reda på vad vi får ta med oss till London. Skrev till resebyrån för över en vecka sedan och har inte fått svar. Malaysian Airlines kunde, efter att jag varit på kontoret och vid incheckningen, säga att vi får ta med två väskor enligt KLMs normer, dvs 2 x 32. Den tredje väskan vi får ha på KLM på grund av vårt platinumkort får vi inte ta med. Lite irriterande eftersom vi har så mycket saker att ta hem nu när vi har flyttat. KLM har dessutom stängt ner alla sina kontor i Malaysia visade det sig så det här är väl något som kommer att fortsätta.


När jag kom hem blev jag ändå på fantastiskt gott humör. Där var blommor och presenter som om jag fyllde jämnt. Vilken fröjd! Det blev flera telefonsamtal också. Pappa och Helene ringde från Baskien där de är och semestrar nu med min faster Britt-Marie och kusin Lena.


Barnen hade skickat en stor fin bukett. 


Likaså Madeleine och senare kom även Thelma med blommor. Så fint med färska blommor!


En riktig prinsesstårta blev dessutom levererad. Hur dekorerad var inte den..!


Thelma vill alltid att vi skall ta ett foto tillsammans när hon överlämnar blommor. Sedan lägger hon ut detta och jag får gratulationer från alla hennes filippinska vänner som jag aldrig har träffat. Så sött!


Anna skickade en bild på en teckning hon fått av grannens barn. Alltså hur söt var inte den. Till och med Pluto är med och är en tvåbening.


Diskmaskinen levererades idag. Halleluja! Vi får den inkopplad imorgon och på torsdag skall resten av köket installeras. Håll tummarna.


Det här blir en aktiv vecka. Vågar vi hoppas på att vi blir klart..?